Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Виставці «Історія грошового обігу на території України» — 5 років!

14 Січня 2020p.

Унікальна виставка «Історія грошового обігу на території України» відзначає 5-річний ювілей!  На виставці ми здійснюємо подорож у часі з VI століття до н.е. до наших днів разом з народами і державами, які знаходились на території України.

За 5 років було проведено понад 130 екскурсій. Виставку відвідало1680 осіб з Дніпра і Дніпропетровської області, Одеси, Полтави, Києва, Запоріжжя та інших міст та населених пунктів України. Гостями виставки були жителі США, Австрії, а також Делегація ООН (Україна, США, Нігерія). Виставку відвідують школярі та студенти, учасники АТО й усі, хто цікавиться історією грошового обігу.

Сьогодні експозиція нараховує близько 1150 монет і 110 грошових знаків. На виставці представлені монети грецьких колоній північного Причорномор’я, Римської і Візантійської імперій, арабські дирхеми, Київська гривня, Золотої Орди, Речі Посполитої, РРФСР, СРСР і монети XX століття країн Європи, розрахункові квитанції ОLПУ, банкноти України 1917-1919 років, а також окупаційні гроші України 1941-1944 років. Окремим стендом на виставці представлені монети усіх країн Європи (у тому числі Єврозони), що знаходяться зараз в обороті.

Виставка «Історія грошового обігу на території України» — це авторська виставка від колекціонера-нумізмата Ігоря Зіновійовича Городницького, який присвятив дослідженням більш ніж 30 років. Виставка працює у Дніпрі на вул. Мономаха, 5.

Лекції проводяться для організованих груп дорослих та дітей (віком від 15 років) від 10 до 20 осіб у групі. Екскурсії проводить Ігор Зіновійович, один з акціонерів АТ «АБ «РАДАБАНК».

Записатися на відвідання виставки можна тут

Вхід на виставку безкоштовний.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.