Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Вітаємо Миколаїв із відкриттям нового відділення РАДАБАНКу!

30 Серпня 2023p.

РАДАБАНК поповнився новим відділенням №40 і присутністю у Миколаєві, за адресою проспект Центральний, 76/2.

Ця знакова подія підтверджує нашу відданість надавати вам лише найкращі фінансові послуги та забезпечувати вас необхідними рішеннями для ваших грошових потреб. Відкриття нового відділення – це більше, ніж подальше поширення мережі. Це наш спосіб підтримати розвиток вашого міста та створити комфортні умови для вас.

Чому варто завітати до Відділення РАДАБАНКу №40:

  • Зручне розташування: проспект Центральний, 76/2. Легко знайти, зручно приїхати.
  • Повний спектр послуг: від обслуговування фізичних осіб до роботи з бізнес-клієнтами.
  • Випуск та обслуговування карток: допоможемо вам з вибором вигідної платіжної картки.
  • Депозитні рішення: збереження та примноження вашого капіталу на вигідних умовах.
  • Кредити під різні цілі: для юридичних та фізичних осіб.
  • Валютні операції: можливість здійснення валютних операцій з іноземною валютою.
  • Гнучкість та індивідуальний підхід: ми завжди готові почути ваші потреби та запропонувати рішення.
  • Зручний графік роботи: пн-пт з 08:30 до 17:30, касовий відділ до 17:15, обідня перерва з 12:30 до 13:30.

Нове відділення РАДАБАНКу у Миколаєві – це не лише місце для банківських операцій, це місце для зустрічей, діалогу та вирішення фінансових завдань разом з нами. Ми прагнемо створювати сприятливі умови для вашого зростання та розвитку, тому запрошуємо вас завітати до нас.

Також, не забувайте про нашу гарячу лінію для консультацій та деталей: 0 800 500 999 (безкоштовно з усіх телефонів України).

Приходьте, ми завжди раді бачити вас в РАДАБАНКу!

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» заснований у 1993 р. і працює на ринку банківських послуг як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як для корпоративних клієнтів, так і для приватних клієнтів. РАДАБАНК виконує всі економічні нормативи, встановлені НБУ згідно із законодавством.

АТ «АБ «РАДАБАНК» співпрацює з Пенсійним фондом України з 2012 року як уповноважений банк, через який здійснюється виплата пенсій та грошової допомоги за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги, а з 2018 року — як уповноважений банк України, через який здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги та  заробітної плати працівникам бюджетних установ.

РАДАБАНК отримав перемогу в конкурсі Казначейства та входить у число шести банків, які залучатимуться до видачі готівки за чеками органів ДКСУ на 2021-2023 роки.

26 вересня 2022 року за підсумками тридцять сьомого «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів» від РА «Стандарт-Рейтинг» РАДАБАНК увійшов у ТОП-10 банків з найнадійнішим рівнем депозитів. Також зазначено, що РАДАБАНК лідер рейтингу з соціальної відповідальності серед невеликих банків з українським приватним капіталом.

26 жовтня 2022 року РАДАБАНК визнано Банком №1 за депозитними програмами для населення в рамках XIV – Всеукраїнського конкурсу «БАНК РОКУ – 2022».

У листопаді 2022 року РАДАБАНК вчергове увійшов у ТОП-20 digital-банків України за версією журналу Banker.ua

9 січня 2023 року РАДАБАНК посів 20 сходинку рейтингу «25 ПРОВІДНИХ БАНКІВ УКРАЇНИ ПІД ЧАС ВІЙНИ» за версією «Financial Club», поліпшивши свою позицію на 1 пункт у порівнянні з 2021-м роком, і на 5 пунктів порівняно з 2020-м.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.