Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Їжте розумно з Mastercard від РАДАБАНКу та Форою

15 Грудня 2022p.

Правильне харчування може бути доступним для кожного, адже для цього не треба вибирати тільки дорогі продукти.

«Фора» разом із Клінікою дієтології Наталії Самойленко створили проєкт «Їжте розумно», спрямований змінити уявлення про здорове харчування. Завдяки «Їжте розумно» Ви дізнаєтесь, як сформувати свій раціон із максимальною користю для організму та вашого гаманця.

Спеціальна пропозиція від Mastercard і «Фори».

Вибирайте продукцію в розділі «Їжте розумно» на shop.fora.ua, платіть карткою Mastercard від РАДАБАНКу —отримуйте в 20 разів більше балів у програмі лояльності «Фора club».

Як користуватися пропозицією?

  • Переконайтесь, що ви зареєстровані в програмі лояльності «Фора club».
  • Зробіть замовлення з доставкою або із самовивозом у розділі «Їжте розумно» на сайті fora.ua на суму від 1000 грн без вартості доставки.
  • Оплатіть замовлення карткою Mastercard від РАДАБАНКу на сайті, у додатку або під час отримання на касі «Фори».
  • Отримайте в 20 разів більше балів у програмі лояльності «Фора club».

«Їжте розумно» й вигідно разом із Mastercard і «Форою».

Акція діє з 01.12.2022 р. по 31.01.2023 р. включно та поширюється на замовлення на суму від 1000 грн (без вартості доставки). Акція діє виключно на території України в усіх магазинах мережі «Фора», за винятком території проведення ООС, тимчасово окупованої території та території, на якій органи державної влади України тимчасово не здійснюють своїх повноважень через збройну агресію російської федерації проти України.

Деталі на fora.ua.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.25 41
EUR
43.6 44.4
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.