Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Зустрічайте одразу 8 нових пам’ятних монет і медалей НБУ в РАДАБАНКу

16 Грудня 2022p.

Ми зібрали останні новинки пам’ятних монет і медалей від монетного двору Національного банку України та вже сьогодні оголошуємо старт продажу у відділеннях РАДАБАНКу.

Отже, якщо Ви колекціонуєте пам’ятні монети, або бажаєте зробити незабутній подарунок близькій людині, наступні екземпляри варті Вашої уваги.

100 років Харківському національному університету міського господарства імені О. М. Бекетова – монета номіналом 2 грн з нейзильберу, присвячена єдиному в Україні закладу вищої освіти, який здійснює підготовку і перепідготовку інженерних кадрів з комплексу спеціальностей і спеціалізацій, що охоплюють технічні та соціально-економічні сфери функціонування та розвитку міст і регіонів.

Рік Кота (Кролика) – монета, виготовлена з нейзильберу із зображенням однієї з тварин дванадцятирічного східного календаря – символу прийдешнього 2023 року. В РАДАБАНКу цю монету Ви можете придбати також і в сувенірній упаковці.

Пам`ятна медаль «Київщина. Міста-героїв: Буча, Гостомель, Ірпінь» – відображення стійкості, витримки та героїзму громадян і вшанування пам’яті загиблих у містах Київщини після російського вторгнення 24 лютого 2022 року.

Пам`ятна медаль «Місто-героїв – Маріуполь» – символ надлюдської мужності, сили, незламності духу, боротьби, героїзму та трагізму міста Маріуполь і його героїв-захисників, які боронили його від російських окупантів.

Пам`ятна медаль «Місто-героїв – Харків» – пам`ятна медаль, присвячена героїчному та гордому, Харкову, який з перших днів повномасштабного вторгнення російських військ на територію України зазнає масованого терору: бомбардувань, обстрілів, руйнувань житлових будинків, інфраструктури, людських втрат у місті та всій області, але протистоїть ворогу. Це місто героїв, які довели всьому світу, що вони витримали!

Пам`ятна медаль «Місто-героїв – Херсон» – символізує нескореність Херсону, який із 24 лютого 2022 року вдалося захопити російським загарбникам. Херсонщина стала одним з осередків партизанського руху опору, жителі міста та регіону, попри небезпеку та агресію, рішуче виходили на мітинги, організували рух громадського спротиву.

Набір із трьох пам`ятних монет «Державні символи України» – присвячений головним атрибутам держави, символам України, в яких втілюється національна ідея, відображається державна історична тяглість та, які сповіщають мільйонам українців про славу прадідів. До набору входять пам’ятні монети «Наш герб», «Наш стяг», «Наш гімн».

Яку монету оберете Ви?

Звертайтеся вже зараз до найближчого відділення РАДАБАНКу та придбайте саме ту монету, яка до вподоби саме Вам.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.25 41
EUR
43.6 44.4
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.