Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Запорізькому відділенню №11 РАДАБАНК — 5-років!

20 Вересня 2019p.

20 вересня 2019 р. у відділення №11 РАДАБАНК у м.. Запоріжжя, вул. Яценка, 1, відзначає 5-річчя успішної роботи. За ці роки відділення заслужило довіру клієнтів і впевнено зайняло свою нішу на банківському ринку регіону. Тут великий вибір банківських депозитів, можна здійснити грошові перекази і валютні операції, отримати розрахунково-касове обслуговування, оформити платіжну картку, а також придбати монети.

«Наші клієнти та їх довіра до банку — це наш найцінніший ресурс. Ми раді розділити цю святкову для нас п’ятницю разом і сьогодні даруємо всім клієнтам 10% від вартості монет Австралійського монетного двору в місті Перт, Монетного двору Майєра (Німеччина) і Польського монетного двору, які є в наявності у відділенні. Приходьте до нас, поповнюйте свою колекцію і економте!», — говорить заступник голови правління РАДАБАНК Юрій Бабаєв.

У цьому та інших відділеннях РАДАБАНК приділяють багато уваги якості обслуговування клієнтів, усе це — завдяки високому професіоналізму, цілеспрямованості і любові до своєї справи всіх співробітників відділення.

Як зазначила начальник Запорізького відділення №11 РАДАБАНК Ольга Кубах«Нас поважають за стабільність, орієнтованість на індивідуальний підхід до кожного клієнта і, звичайно, за вигідні умови, які пропонує банк. Ми знаємо, що запорука успіху будь-якого бізнесу — це команда. Наша команда — амбітна, ефективна і налаштована на результат», — додала Ольга.

 

АТ «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «РАДАБАНК» заснований в 1993 р. і працює на ринку як універсальний банк. Банк надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і приватним особам. У 2019 р. увійшов до рейтингу «50 провідних банків України». У липні 2019 р. агентство «Рюрик» підтвердило кредитний рейтинг РАДАБАНК на рівні uaАА інвестиційної категорії з прогнозом «стабільний». Банк представлений в 11-ти містах України і планує розширення мережі.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.