Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Чи настав час купувати зливки? — експерт РАДАБАНК

23 Вересня 2019p.

Золоті зливки завжди інвестиційно привабливі, й вартість золота у серпні 2019 перевищила свій шестирічний поріг — 1500 дол. за унцію. Чи є сенс купувати готівкове золото з метою інвестиції у вересні 2019, розповідає провідний фахівець відділу розвитку бізнесу банківських металів РАДАБАНК Ганна Турська.

«Купуючи золото, Ви купуєте цінність, що непідвладна інфляції й водночас є ліквідною та зручною для заощадження», — коментує Ганна Турська.

Також Ганна зазначила, що необхідно чітко розуміти, що золото — довгостроковий інструмент інвестування й розраховувати на прибуток у короткому проміжку часу не варто.

«Котирування золота на світовому ринку змінюються дуже стрімко, але вартість металу в довгостроковій перспективі дедалі зростає. Придбання золота з метою інвестиції є ідеальною для накопичення і збереження капіталу», — резюмувала Ганна Турська.

 

За матеріалами Prostobank

https://www.prostobank.ua/finansovyy_gid/investitsii/stati/zoloto_rastet_v_tsene_prishlo_li_vremya_pokupat_slitki_

 

АТ «АБ «РАДАБАНК» був першим в Україні офіційним постачальником ексклюзивних пам’ятних монет і банківських металів Австралійського монетного двору в місті Перт, продає оригінальні монети Польського монетного двору, а також має партнерські відносини з найбільшими монетними дворами світу. РАДАБАНК увійшов до трійки офіційних дистриб’юторів НБУ і є першим комерційним банком, в якому представлений найширший асортимент пам’ятних монет і сувенірної продукції Національного банку України.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.