Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Жахливо ексклюзивні подарунки до Хелловін від РАДАБАНКу

28 Жовтня 2021p.

Не за горами святкування Хелловіну. Страшенно цікаве свято, що окутане легендами та навіює жах. У передчутті святкування ми вигадуємо собі химерні образи аби вразити та налякати один одного, адже це відмінний привід добре повеселитися. А щодо подарунків? Що дарувати в таке незвичне та нове для нашої країни свято підкаже РАДАБАНК.

Свічки та ліхтарі у вигляді гарбуза, сувеніри у чорно-помаранчевій гамі та солодощі звичайно стануть приємним подарунком. Але, щоб подарунок виділився сред інших, приголомшив та запам’ятався пропонуємо Вам придбати дещо справді моторошне та цікаве – срібні ексклюзивні монети від Монетних дворів Майєра та Польщі.

Цернуннос – язичницький могутній бог. Він вважався «володарем усього дикого», квінтесенцією життя та природи, символом вітальності, котра з приходом осені набирає темних барв та засинає до наступної весни. Вражаючі 3 унції срібла з античним покриттям поверхні. Монета викарбувана у кількості лише 999 екземплярів на весь світ.

Вельзевул – диявольський та злісний, він ототожнюється з Люцифером. Цей грішний янгол і верховний вождь пекельної імперії часто зображується як демон або повелитель мух. Монета для тих, кого приваблює темна сторона буття.

Скарбек – дух підземелля, який вважався охоронцем природних ресурсів землі та оберігав приховані у її надрах скарби. Цей дух доброзичливий, допомагає працьовитим та щирим людям, але може помститися ледачим та скупим. Монета зі срібла найвищої проби з багатою стилістикою та оригінальною вставкою.

Вовк – монета з 3 унцій чистого срібла, з високим рельєфом та обробкою поверхні під старовину. У багатьох народів цих тварин ототожнюють з землею та люттю. Вовки часто вважалися друзями примітивних богів мертвих. Та в деяких культурах їх вважають символом свободи, самостійності та безстрашності. Кожен може обрати своє значення та символіку, що буде нести ця неймовірна монета.

Отже, для когось Хелловін – це привід добре розважитись, для когось данина культурі, а хтось вбачає в цьому містичний сенс для себе. Та якщо наважилися святкувати, пам’ятайте про подарунки, які можна придбати у РАДАБАНКу та які зроблять свято ще містичнішим та особливим.

Монети можна придбати у відділеннях Банку в 12 містах України – Дніпрі, Києві, Львові, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Вінниці, Новомосковську, Кривому Розі, а також зробити замовлення на сайті.

Обирайте свою особливу монету за посиланням.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.