Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Зобов’язання перед майбутнім. РАДАБАНК впроваджує принципи та стратегію сталого розвитку

27 Березня 2024p.

За 30 років на фінансовому ринку України РАДАБАНК проявив себе як соціально відповідальний банк, постійно вдосконалюючись та піклуючись не тільки про власний розвиток, а й про створення економічних і соціальних сприятливих умов в усіх місцях присутності.

Сьогодні АТ «АБ «РАДАБАНК» заявляє про впровадження у своїй діяльності екологічних та соціальних принципів і стандартів, згідно з прийнятою Політикою сталого розвитку АТ «АБ «РАДАБАНК». Ця подія обумовлена як розвитком самого АТ «АБ «РАДАБАНК», так і української банківської системи в цілому. Вона враховує вимоги та рекомендації законодавства України, Світового банку, Кредитної Установи для Відбудови (KfW, Німеччина) та вимоги міжнародних фінансових організацій до інвестицій фінансових посередників, з урахуванням належної міжнародної галузевої практики з управління екологічними та соціальними ризиками, узгоджена із системою екологічного й соціального управління, що розроблена Фондом Розвитку Підприємництва, та євроінтеграційного вектора України щодо концепції сталого розвитку.

Ми вважаємо, що міцна та інтегрована стратегія стосовно сталості є необхідною для нашого успіху, як Банку, й призведе до процвітання економіки, розвитку справедливого суспільства та здорового навколишнього середовища.

АТ «АБ «РАДАБАНК» зобов’язується:

  • Дотримуватися всіх внутрішніх та законодавчих вимог щодо соціальних та екологічних аспектів своєї діяльності;
  • Забезпечувати системний моніторинг та регулярну звітність щодо соціальних та екологічних ризиків;
  • Взаємодіяти з клієнтами, співробітниками та громадськістю, враховуючи їхні погляди;
  • Прагнути до сталого розвитку, збереження навколишнього середовища та дотримання прав людини.

Ми бачимо сталість джерелом довгострокової цінності для всіх ключових зацікавлених сторін і створили міцну стратегію, яка сприятиме втіленню ідей щодо нашого успіху, як Банку, процвітання економіки, розвитку справедливого суспільства та здорового навколишнього середовища.

 

 


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.