Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Інвестиції у Ваше майбутнє разом із РАДАБАНКом

28 Березня 2024p.

Інвестування сьогодні – це важливий крок для забезпечення фінансової стабільності та збільшення Вашого капіталу в майбутньому. РАДАБАНК пропонує Вам декілька інвестиційних інструментів для отримання додаткового доходу з мінімальними ризиками.

Депозити РАДАБАНКу є надійним способом розміщення коштів з високими відсотками, що допоможе зберегти Ваші заощадження та збільшити їхню вартість в майбутньому.

Переваги цього інструменту:

  • Безпека. На час воєнного стану та трьох місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану в Україні Фонд гарантування вкладів фізичних осіб відшкодовує кожному вкладнику кошти в повному обсязі, включаючи відсотки, нараховані станом на кінець дня, що передує дню початку процедури виведення банку з ринку.
  • Гнучкість. Різноманітність депозитних програм дозволяє обрати саме ту, яка буде задовольняти саме Ваші потреби та цілі.
  • Високі проценти, які дозволять Вам забезпечити з часом зростання капіталу та створити власну фінансову подушку.

Облігації внутрішньої державної позики – ще один інструмент інвестування, який пропонує РАДАБАНК. Цінні папери, які випускає Міністерство Фінансів України, забезпечують 100% повернення інвестованих коштів та прибутку з усіх ОВДП, адже сама Держава є гарантом.

Перевага цього виду інвестицій у високій ліквідності та можливості продати облігації в будь-який момент для повернення коштів, що робить їх дуже зручними для інвесторів.

Інвестиційні монети – цікавий інструмент довгострокових інвестицій, який має колекційну цінність та вартість, що з часом зростає. Обираючи монети, зверніть увагу на їх дійсну вартість, потенціал для зростання, культурну цінність та автентичність.

Обираючи інвестиційні інструменти, враховуйте цілі та орієнтовні терміни інвестицій.

Зверніться до фахівців РАДАБАНКу й вони з радістю допоможуть визначити зручний спосіб отримання додаткового доходу саме для Вас.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.2 40.95
EUR
43.15 43.95
PLN
9.95 10.15

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.