Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Зустрічайте новинки Монетного двору Майєра у РАДАБАНКу

23 Вересня 2021p.

У РАДАБАНКу велике поповнення. Найближчим часом будемо знайомити Вас з усіма чудовими новинками монетних дворів світу, що надійшли до нас.

А сьогодні представляємо до Вашої уваги мініатюрні та витончені золоті монети, вагою усього лише 0,5 грамів від Монетного двору Майєра. Серію «Маленькі скарби» доповнили підкова та якір.

Монета унікальної форми у вигляді стилізованої золотої підкови стане талісманом, що принесе власнику щастя та удачу. Підкова вагою лише 0,5 грамів має неймовірний для подібних монет розмір 11 мм.

Золотий якір, створений з пів грама золота особливий та чарівний. Для моряків – це символ вдачі та безпеки. А для тих, чия професія не пов’язана з морем, якір може стати талісманом, що символізує стабільність та надає сучасній людині впевненість у завтрашньому дні.

Нагадуємо Вам, що у РАДАБАНКу Ви також можете придбати чарівний літачок з серії «Маленькі скарби» та започаткувати створення своєї особистої колекції золотих талісманів.

Монети можна придбати у відділеннях Банку в 12 містах України – Дніпрі, Києві, Львові, Харкові, Одесі, Запоріжжі, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах, Вінниці, Новомосковську, Кривому Розі, а також зробити замовлення на сайті.

Поспішайте, монети в обмеженій кількості!

Ці та інші монети можна придбати тут.


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.45 41.15
EUR
43.5 44.2
PLN
10.05 10.25

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.