Як працює РАДАБАНК в умовах воєнного стану. Детальна iнформацiя.

Які монети краще придбати у якості подарункових? — експерт РАДАБАНК

21 Грудня 2019p.

Багато людей стикаються з проблемою — який подарунок зробити, щоб він  був корисним та зберігав атмосферу свята, що запам’ятається на довгі роки й залишись масу спогадів про події, до якої він був приурочений.

Ганна Турська, начальник відділу розвитку бізнесу банківських металів РАДАБАНК розповідає, що таким подарунком може стати монета — інвестиційна, колекційна чи пам’ятна.

Їх відмінності у наступному:

  • інвестиційні монети випускаються більшим накладом, недорогі у виготовленні, але найвигідніші в якості інвестування;
  • колекційні монети — завдяки невеликому накладу, художнім цінностям і високій якості чеканки частіше за все купуються для подарунку, їхня вартість перевищує ціну самого металу;
  • пам’ятні монети відрізняються високим рівнем художнього оформлення та мають історичну цінність, вони можуть бути відчеканені як з дорогоцінних — золота і срібла, так і з недорогоцінних металів – мельхіору, нейзильберу та сплаву цинку.

Різноманітна тематика колекційних і пам’ятних монет дає можливість підібрати оригінальний подарунок на усі випадки життя. Наш банк — перший в Україні офіційний постачальник ексклюзивних монет Австралійського монетного двору у місті Перт, ми продаємо оригінальні монети Польського монетного двору, монетного двору Майєра (Німеччина).

Ми пропонуємо величезний вибір монет — до Дня народження, Дня весілля, до прекрасної події — народження дитини, монети для закоханих, для нього и для неї, монети-кулони, підвіски, оригінальні монети-браслети і навіть монети-сережки.

А напередодні приходу  Року Миші наш банк радий представити кілька унікальних екземплярів з символом наступаючого 2020 року — срібні і золоті монети до Року Миші, срібна банкнота Рік Миші.

Також хочемо нагадати нашим клієнтам , що зараз РАДАБАНК проводить дві акції, під час проведення яких можна придбати монету з Мишкою зі знижкою 10%.

Згідно з умовами однієї акції, купивши монету «Посіпаки вітають з Новим роком» — Ви у подвійній вигоді: у Вас є подарунок до новорічних свят і можете купити одну монету з символом 2020 року — Мишкою — на 10% дешевше! Акція діє до 17 січня 2020 р.

Деталі акції тут

 

Згідно з умовами другої акції, необхідно придбати одну з монет із зображенням Свинки у будь-якому відділенні РАДАБАНК або замовити її на сайті. Після такої покупки у Вас є можливість купить монету з Мишкою зі знижкою 10%. Акція дії до 4 лютого 2020 р.

 

Також хочемо нагадати нашим клієнтам про акції, за умовами  яких клієнт, який купив 1 будь-якому монету зі Свинкою чи монету «Посіпаки вітають з Новим роком», отримає знижку 10% на 1 монету Рік Миші — символ 2020 року.

Деталі тут.

 

За матеріалами Prostobank

https://www.prostobank.ua/finansovyy_gid/investitsii/stati/kakie_monety_luchshe_priobresti_v_kachestve_podarochnyh_


Поділитися:


Купівля Продаж
USD
40.8 41.5
EUR
45.75 46.45
PLN
10.65 10.85

* Курси валют Головного Банку (Дніпро, вул. В. Мономаха, 5). Курси у відділеннях можуть відрізнятися. Уточнюйте курс валют у Вашому відділені за номером 0 800 500 999.